Voimisteluliiton luokkakilpailut ja Stara -tapahtuma 11.-12.3.2023 Kotkassa

21.1.2023

Kilpailujen alustava aikataulu on julkaistu.

Lauantai 11.3.2023

B-luokka             lämmittely klo 9.30, kilpailu klo 10.00

C-luokka             lämmittely klo 12.00, kilpailu klo 12.30

D-luokka             lämmittely klo 14.30, kilpailu klo 15.00

Sunnuntai 12.3.2023

Stara                lämmittely klo 9.30, kilpailu klo 10.00

G- ja H-luokka     lämmittely ja telinekokeilu klo 10, kilpailu klo 12.00

E-luokka              lämmittely klo 14.00, kilpailu klo 14.30

F-luokka             lämmittely klo 16.30, kilpailu klo 17.00

Kilpailukutsu

Tervetuloa ensimmäistä kertaa Kotkan telinevoimistelijoiden järjestämiin NTV kilpalinjan luokkakilpailuihin ja Stara-tapahtumaan 11.-12.3.2023.

Paikka: Savotan telinevoimisteluhalli, Mussalontie 428 B, 48310 Kotka.

Kulku ja ajo Savotan pihan läpi,  B-rakennuksen K-ovi.

Kilpailun ylituomarina toimii Suvi Kaukovalta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset Kisanetin kautta viimeistään perjantaina 24.2.2023.

Kilpailijoilla tulee olla voimassa Voimisteluliiton lisenssi sekä vakuutus.

TUOMARIT

Tuomarit, tuomarikortin taso ja luokka, jossa arvostelee sekä mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitetaan Kisanetin kautta viimeistään 24.2. Tuomarivelvoite on Voimisteluliiton ohjeistusten mukainen ja myöhässä ilmoitetusta tai puuttuvista tuomareista peritään tuomarisakko liiton ohjeistusten mukaisesti.

Tuomaripalaverit 1 h ennen kilpailun alkua hallin fysiikkahuoneessa korkean katsomon takana. Muistattehan ottaa oman tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen mukaan pisteiden syöttöä varten.

Mikäli kilpailuissa suoritetaan harjoitustuomarointi, muistattehan ilmoittaa siitä hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen suvi.kaukovalta@gmail.com.

STARA

Stara -tapahtumaan ilmoittautumiset 24.2. mennessä Kisanettiin. Starassa telineinä käytössä kanveesimatto 12 m, korkea ja matala rekki, hyppy ponnistuslaudalta mattokasalle 50cm ja korkea puomi sekä akrobatiavoimistelussa ja joukkuevoimistelussa kanveesi.

Staratapahtuman ohjeiden mukaan osallistuvien seurojen tulee tuoda vähintään 1 arvi. Arvit ilmoitetaan sähköpostitse 24.2. mennessä Heidi Sjögrenille heidierikasjogren@gmail.com.

OSALLISTUMISMAKSUT

Neliottelu 30 €/voimistelija/luokka tai 10 €/teline kuitenkin max. 30€/voimistelija

Stara 20 € (yksilö), 40 € (pari), 60€ (3 hlö joukkue) ja 90€ (yli 3 hlö joukkue).

Osallistumismaksut laskutetaan seurakohtaisesti kilpailujen jälkeen. Lasku lähetetään seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen, ellei erillistä laskutusosoitetta ole ilmoitettu ilmoittautumisen yhteydessä. Jälki-ilmoittautumisesta peritään kaksinkertainen maksu. Peruutuksista ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella laskutetaan toimistomaksu 5 €.

MUSIIKIT

Omavalintaisten kilpalinjan E-, F-, G- ja H-luokkien permantomusiikit ja mahdolliset Staran musiikit ladattava Kisanetin kautta viimeistään 24.2.2023 mennessä.

PALKITSEMINEN

Kisojen palkitseminen liiton sääntöjen mukaan.

YLEISÖ JA MUITA HUOMIOITA

Yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailuja. Kisapaikalla on kahvio.

Sisäänpääsymaksu 5 €/hlö (yli 12 -vuotiaat) ja perhelippu 10 € (kolme yli 12 -vuotiasta).

Maksuvaihtoehtoina kortti tai käteinen.

Osallistumalla kilpailuihin hyväksyn, että minua voidaan valokuvata kilpailuissa ja kuvia julkaista voimistelua tukevassa tarkoituksessa seuran ja Voimisteluliiton julkaisuissa.

YHTEYSTIEDOT

Heidi Sjögren