KOTKAN TELINEVOIMISTELIJAT - KOTEVO Ry

Kotkan telinevoimistelijat on vuodesta 1994 toiminut kotkalainen voimisteluseura. Virallinen nimenmuutos on tehty vuonna 1996. Harjoituspaikkana toimii Kotkan Mussalossa toimiva Savotta johon on sijoittunut monia muitakin urheiluseuroja ja lajeja. Tällä hetkellä Savotan alueella treenaavat telinevoimistelijoiden lisäksi parkourin, joogan, crossfitin, joukkuvoimistelun, kamppailulajien sekä ammunnan harrastajia. Kotevon toiminnassa on mukana 320 voimistelijaa ja  parikymmentä valmentajaa. Noudatamme Reilun Pelin periaatteita ja pyrimme tarjoamaan paikan mahdollisimman monelle ja eritasoiselle voimistelijalle.

Telinevoimistelu on parasta perusliikuntaa ja urheilulaji, joka kehittää monipuolisesti kehon eri osa-alueita kuten voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiota, nopeutta ja kehonhallintaa. Onnistumisen kokemukset ja liikkumisen riemu ovat myös tärkeä osa telinevoimistelua ja sitä mekin pyrimme seurana tarjoamaan. Seura kouluttaa aktiivisesti valmentajiaan, jotta pystyisimme tarjoamaan ammattitaitoista valmennusta sekä harraste- että kisaryhmille.  Tällä hetkellä reilut 40 tyttöä kilpailee kilpalinjan B-E- luokissa ja vajaat parikymmentä poikaa 1.-3. luokissa.

Lämpimästi tervetuloa seuramme toimintaan mukaan!