Testitreenit taitoryhmiin ja esikilparyhmiin 3.8.2019

19.7.2019

Järjestämme TESTITREENIT seuramme Taito- ja Esikilparyhmiin sekä Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmään lauantaina 3.8.2019!

Järjestämme TESTITREENIT seuramme Taito- ja Esikilparyhmiin sekä Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmään lauantaina 3.8.2019!  
 

Taitoryhmät ovat mahdollisuus edetä harjoittelussa vähän nopeammin ja taitoryhmien kautta on mahdollisuus myöhemmin taitojen kehittyessä edetä esikilparyhmiin. Taitoryhmät harjoittelevat kahdesti viikossa 1,5 h kerrallaan. Taitoryhmäläiset eivät osallistu kilpailuihin, mutta harjoittelevat kilpailemista seuran omissa Stara -tapahtumissa.
 

Esikilparyhmät harjoittelevat kolme kertaa viikossa 1,5 h kerrallaan. Esikilparyhmiin valittavat voimistelijat aloittavat kilpailemisen telinevoimistelun luokkajärjestelmän mukaisissa kilpailuissa ensi kauden aikana, kun kaikkien neljän telineen kisasarjat on opittu. Ryhmät ovat siis tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä, joten osallistuminen kaikkiin harjoituksiin on toivottavaa.
 

Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmän tavoitteena on päästä ensi keväänä osallistumaan Stara-tapahtumiin, ja sen jälkeen mahdollisuuksien sekä ryhmän motivaation mukaan myös kilpailuihin.
 

Taitoryhmien testitreeneihin ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudet jäsenet ja esikilparyhmiin voivat hakea taitoryhmissä voimistelleet voimistelijat. Esikilparyhmien testitreeneihin osallistuneille voidaan tarjota paikkaa niin esikilparyhmästä kuin B-luokan kilparyhmästä.  
Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmän testitreeneihin ovat tervetulleita kaikki voimistelua jo aikaisemmin harrastaneet.  

  

Testitreenien aikataulu:  

12:00-13:00 Tyttöjen taitoryhmien testitreenit  

13:30-14:45 Tyttöjen esikilparyhmien testitreenit  

15:00-16:00 Poikien taitoryhmien testitreenit  

16:15-17:15 Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmän testitreenit   

  

Testitreeneihin voitte ilmoittautua 31.7.2019 klo 18 mennessä alla olevien linkkien kautta:  
 

Tyttöjen taitoryhmät: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=318&TapahtumaID=5439  

Tyttöjen esikilparyhmät: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=318&TapahtumaID=5440  

Poikien taitoryhmät: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=318&TapahtumaID=5441  

Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmä: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=318&TapahtumaID=5442  

  

Testitreeni on normaali voimisteluharjoitus, joka sisältää alkulämmittelyn, -voiman,  ja -venyttelyt sekä ikätason mukaisia treeneistä tuttuja liikkeitä. Valinnat tyttöjen esikilpa- ja taitoryhmiin tekevät Kotevon  valmentaja-/tuomaritiimi, joka seuraa harjoituksia. Akrobatiavoimistelun harrastekilparyhmän ja poikien taitoryhmän valinnoista vastaa ryhmien valmentaja. Valinnoista ryhmiin tiedotetaan kaikille osallistujille viimeistään perjantaina 9.8.2019.  
 

HUOM! Testitreeniä ei voi suorittaa muuna kuin yllämainittuna ajankohtana. Sairastapauksissa valinnasta keskustellaan voimistelijan viime kauden valmentajan kanssa ja hän arvioi voimistelijan taidot suhteessa testitreenissä suoritettuihin asioihin ja voi ehdottaa voimistelijaa ryhmään. Päätöksen ja lopulliset valinnat tekevät tämän jälkeen valintatiimin jäsenet.